Na webu DoRealit.cz najdete 34863 nabídek nemovitostí!
Soukromá inzerce zdarma.
Vložit nový nebo upravit

Pronájme bytu Aš pro firemní bydlení

img
Fotogalerie
zpět
vpřed

Soukromá inzerce - kontakt:

David Rájek
Mobil.: 777967186
E-mail: vlastni.nemovitostirajekpornajem.cz

zpět na seznam nemovitostí

Typ nabídky: pronájem
Lokalita: Aš (okres )
Kategorie: Atypický byt
Evidenční číslo: DBP11027595
Poslední editace: 23.05.2024
Třída energ. náročnosti: D - Méně úsporná
Cena: 9 900 CZK / objekt

Podrobný popis:

Nabízím k dlouhodobému pronájmu přestavěné suterénní prostory bytového domu. Prostory nejvíce ocení firmy nebo jiné subjekty, jako dočasné ubytování pro své zaměstnance s potřebou náhradního bydlení, pokud zaměstnanci každý den nemohou dosáhnout svého bydliště.
Samostatné bytové jednotky - garsoniéry jsou celkem tři (2 x 20,18 m², 1 x 15,87m²) a zajistí soukromí jejich obyvatelům. K bytům patří vstupní chodba a místnost (24,33m²), kterou lze využít k odkládání pracovních prostředků nebo jiného materiálu. Vše je odděleno od ostatních částí bytového domu a disponuje samostatným vchodem.
V každém z bytů je vystavěná koupelna se sprchovým koutem a WC. Obytné místnosti disponují kuchyňskou linkou, jejíž spodní část je nová a je v ní pamatováno na případnou instalaci domácího spotřebiče, včetně nutných rozvodů. K úpravě potravin slouží elektrický sporák s troubou. Nejmenší garsoniéra je vybavena pračkou a lednicí.
V obytných místnostech lze přijímat DVBT2 televizní signál a společná zásuvka poskytuje satelitní signál a síťovou zásuvku internetu distributora Wia s.r.o.. Popsaná možnost nebrání zavedení jakéhokoliv poskytovatele internetu prostřednictvím telekomunikačního operátora Cetin a.s..
Pro tři osoby poskytují byty velmi pohodlné bydlení. Ve dvou větších bytech lze výjimečně a krátkodobě ubytovat i po jedné další osobě.
U domu lze zpravidla bezproblémově nalézt parkovací místo pro osobní vozidlo nebo dodávku. Ve vzdálenosti cca. 300 m bezplatně zaparkujete i nákladní vozidlo, včetně vozidel nad 7,5 t.
Dům je dislokován v klidné části města se zastávkami MHD. Do centra lze dojít pomalou chůzí do 15 minut.
Prostory jsou volné. Upřednostňuji pronájem jakémukoliv subjektu, který nabízený prostor využije k řešení zaměstnaneckého bydlení.
Za prostory požadujeme nájem 9.900,- Kč. Bytový dům vlastní jeden majitel. Má k dispozici vlastní plynovou kotelnu za pomoci které vytápí a ohřívá vodu pro celý dům za náklady bez dalšího navýšení. Cena služeb dále obsahuje zálohy na studenou vodu a služby společných prostor. Jedná se o částku 6.350,- Kč za jednu osobu, kdy za každou další je nutné připočíst 1.350,-Kč. Není zde obsažena cena za elektrickou energii, kterou si nájemce přihlásí na sebe (3 odběrná místa). Nevylučujeme možnost dohody o poskytování elektrické energie majitelem. Jistota (kauce) bude požadována v případě dodávky elektrické energie, nebo v případě nemožnosti ověřit finanční situaci zájemce. Výše vratné jistoty (kauce) by byla stanovena na dva měsíční nájmy a v případě prodloužení roční smlouvy bude vrácena.

Poslat známému

Vaše jméno:
E-mail známého:
Text zprávy:

Poslat dotaz k nabídce

Vaše jméno:
Telefon:
Váš e-mail:
Text zprávy:
Opište kód:
©DoRealit.cz, všechna práva vyhrazena       Tvorba www stránek Winternet 2012 - 2024